Top postatori
Killtech[;x] | ||||
WizzY | ||||
Razvanutz | ||||
Wayfarer | ||||
Darius | ||||
3DG | ||||
«●[๔๏zє]●» | ||||
S3ntim3ntalBoy | ||||
KingSined | ||||
blondu |
FAST:Fetze pentru jucatori
3 participanți
Pagina 1 din 1
FAST:Fetze pentru jucatori
Vreau sa creez echipele romanesti in Pro Evolution Soccer 2011 si imi trebuie poze cu fetele jucatorilor(mari si sa aiba capul in prim plan):
1.Bogdan Stancu
2.Banel Nicolita
3.Mihai Radut
4.Pantelis Kapetanos
5.Eric Bicfalvi
6.Cristian Tanase
7.Pablo Brandan
8.Ciprian Tatarusanu
9.Geraldo Alves
Doar atat deocamdata...
Concurs:
~~~Cine gaseste macar 3 primeste 500puncte~~~
P.S:Cand o sa termin echipele o sa postez fisierul "edit.bin" pe care il puteti lua si pune in fisierul save al jocului pentru a avea echipele romanesti
Fac asta pentru ca stiu ca va dura foarte mult pana va aparea celebrul patch RPES.
1.Bogdan Stancu
2.Banel Nicolita
3.Mihai Radut
4.Pantelis Kapetanos
5.Eric Bicfalvi
6.Cristian Tanase
7.Pablo Brandan
8.Ciprian Tatarusanu
9.Geraldo Alves
Doar atat deocamdata...
Concurs:
~~~Cine gaseste macar 3 primeste 500puncte~~~
P.S:Cand o sa termin echipele o sa postez fisierul "edit.bin" pe care il puteti lua si pune in fisierul save al jocului pentru a avea echipele romanesti
Fac asta pentru ca stiu ca va dura foarte mult pana va aparea celebrul patch RPES.
Ultima editare efectuata de catre Killtech[;x] in Mar Oct 12, 2010 2:39 pm, editata de 1 ori
3DG- Junior
Puncte : 5194
Reputatie : 0
Data de inscriere : 03/10/2010
Varsta : 30
Localizare : mereu aici
3DG- Junior
Puncte : 5194
Reputatie : 0
Data de inscriere : 03/10/2010
Varsta : 30
Localizare : mereu aici
Re: FAST:Fetze pentru jucatori
Doar ala cu Kapetanos s-ar putea sa mearga...dau un edit mai tarziu dupa ce incerc.
EDIT:A mers dar cu zoom + mult...se vede cam prost dar merge...deci --> trebuie mai mari...
APRECIEZ FOARTE MULT CA VREI SA AJUTI
EDIT:A mers dar cu zoom + mult...se vede cam prost dar merge...deci --> trebuie mai mari...
APRECIEZ FOARTE MULT CA VREI SA AJUTI
Doamnee...Numai stelisti pe unde merg....Cn *** e steaua...toti taranii o iubesc(Nu discut de performantele 80-90...aceea e steaua nu ucenicii de cioban de acum)...Personal sunt dinamovist si nu ma vor mira injurile pe care urmeaza sa mi-le adresati cum am facut si eu mai sus...Sunt de acrod cu voi ca dinamo nu joaca nimic;)...dar nu puteti zice ca steaua saualte echipe joaca mai bine...atata timp cat vor exista aceste conduceri lasati limba dupa bani fotbalu romanesc nu va ajunge nicaieri
T.C.
Nu ma intereseaza daca esti dinamovist..nu mai am nevoie de nici o fata de la niciun dinamovist/stelist/rapidist etc..
P.S:Wayfarer ai grija la limbaj!
Nu ma intereseaza daca esti dinamovist..nu mai am nevoie de nici o fata de la niciun dinamovist/stelist/rapidist etc..
P.S:Wayfarer ai grija la limbaj!
Subiecte similare
» Cumpar host pentru metin2
» Cerere pentru intrare in staff
» Tutorial Semnatura in Photoshop[Pentru Incepatori]
» [VIDEOTUT]Cum sa faci pagina de inregistrare pentru server
» Cerere pentru intrare in staff
» Tutorial Semnatura in Photoshop[Pentru Incepatori]
» [VIDEOTUT]Cum sa faci pagina de inregistrare pentru server
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum